Naast de eigenaar van Koekje van eigen Kaas ben ik ook werkzaam bij Zorgpartners Midden Holland. Al onze verpleeg- en verzorgingshuizen hebben een lockdown voor bezoekers. Al onze ouderen zitten dus weken in eenzaamheid en hebben het hier erg moeilijk mee. Om onze bewoners die geen bezoek kunnen ontvangen te laten weten dat we aan ze denken heb ik een leuke actie opgezet. Bij Koekje van eigen Kaas kunt u een leuk Verwenpakketje bestellen voor maar €15,-! 

Dit pakketje bevat een pak Biologische vruchtensap, een pakje kaaszoutjes, een zakje chocolade(eitjes), een MAX-magazine, een vrolijk plantje en natuurlijk een kaartje met daarop uw persoonlijke tekst.  (Kaaswafels zijn ivm de houdbaarheid helaas niet mogelijk)

Dit is een basispakketje waarbij u zelf nog uw voorkeuren aan kunt geven. Natuurlijk kunt u dit Verwenpakketje ook voor andere eenzame ouderen bestellen die niet in één van onze zorgcentra wonen. 

Bezorgen binnen Gouda en bij alle huizen van Zorgpartners Midden Holland is gratis. Bij bezorgen buiten Gouda en niet woonachtig in een centra van ZPMH reken ik €0,19 per km.

Voor bestellen en/of vragen kunt u een mail sturen naar: info@koekjevaneigenkaas.nl of bellen naar 06-29372121.

Ik hoop dat we met elkaar heel veel ouderen een mooi moment kunt geven!